Het Verkoophoekje

Het Verkoophoekje Almere is onderdeel van Stichting Het Boodschappenhoekje Almere en zorgt voor de financiële ondersteuning van de Stichting door tweede hands spullen te verkopen voor lage prijzen.

Het Verkoophoekje Almere is een openbare groep op Facebook waar iedereen lid van mag worden. Advertenties worden geplaatst door de Stichting, maar ook anderen (adverteerders) mogen, na goedkeuring van het beheer een advertentie plaatsen.

In beide gevallen komen de opbrengsten volledig te goede aan Stichting Het Boodschappenhoekje Almere.

Het verkoophoekje kent strikte spelregels, die opgevolgd dienen te worden. Deze staan uitgelegd op de Facebook pagina van Het Verkoophoekje Almere. Klik hier voor meer info over de spelregels.

Je kunt ook spullen doneren voor de verkoop, deze moeten dan wel schoon, compleet en heel zijn. De donaties worden door het beheer in Het Verkoophoekje Almere te koop gezet. Groepsleden kunnen dan bieden op de te koop gezette artikelen. Kleding wordt echter veelal gratis uitgedeeld aan de cliënten van de Stichting tijdens de ophaaldagen van de boodschappentassen.

De stichting accepteert geen dieren, bont, uggs, sex gerelateerde artikelen, aangebroken make-up, wapens, drugs, medicijnen of ieder ander artikel, dat bij wet verboden is.

Voedingsmiddelen zien we graag tegemoet voor Stichting Het Boodschappenhoekje Almere. Deze zullen NIET via de verkoop site aangeboden worden.